CSAPATBAN AZ ERŐ

Az egyik többet csinál, a másik ahhoz nem is ért… Micsoda káosz! Ez az a működés, ami a leginkább hátráltatja a csapatokat és a szervezetet is az előre haladásban. Ennek gyakran a feladatok egyenetlen elosztása és a kompetenciák kiaknázatlansága az oka, ami remekül orvosolható egy játékos program keretében. Csapatban az erő workshopunk segít a csapatnak abban, hogy kompetencia alapon határozzák meg feladataikat, hogy utána egyenletes terhelésben, igazságos elosztásban végezhessék a munkájukat.

Kinek ajánljuk: Csapatoknak

Létszám: max. 15 fő

A csomag tartalma:

  • 1 x fél nap workshop előzetes felméréssel és utánkövetéssel
  • 3db A jövő szervezetei illusztrált nyomtatott kiadás
  • A jövő szervezetei második kiadás pdf
  • 10% kedvezmény minden további megvásárolt könyv árából

Ár: 350.000 HUF + Áfa

További információkért és a program részleteiért foglaljon időpontot ingyenes online konzultációnkra – a legördülő menüből válassza a “Csapatban az erő csomag” opciót!

AKIK MÁR A GYAKORLATBAN IS HASZNÁLJÁK

Az elmúlt években ügyfeleinkkel együtt megtapasztaltuk, hogy a Frederic Laloux-féle szervezetfejlesztési megközelítés az emberibb, sikeresebb és elégedettebb szervezetté válásban kiemelkedően hatékony eszköz.

Csapatunk, az Aquilone Training Kft. 2016 óta azt tekinti küldetésének, hogy a könyvet eljuttassa minél több emberhez, szervezethez és szakmai támogatást nyújtson a gyakorlati megvalósítás során is.

CSATLAKOZZON, TALÁLKOZZUNK!

Csatlakozzon Facebook csoportunkhoz és találkozzon velünk és mindazokkal, akiket érdekel, illetve a gyakorlatban is alkalmazzák A jövő szervezetei irányelveit!