FÁKLYAVIVŐ VEZETŐI PROGRAM

Vezetőnek lenni nagy kihívás, főleg azért, mert az ő felelősségük megtalálni még a legnehezebb körülmények között is a csapatok és a szervezet számára legmegfelelőbb utat a sikerhez. Komplex vezetésfejlesztési programunk a csapat és vezetőjének egymást kiegészítő szerepköreivel, a felhatalmazás lehetőségeivel és határaival, egy emberközpontú, ügyfélérzékeny, önszervező működés kialakításával dolgozik.

Kinek ajánljuk: A szervezet vezetőinek

Létszám: max. 12 fő

A csomag tartalma:

  • 6 x fél nap workshop
  • 5db A jövő szervezetei második nyomtatott kiadás
  • A jövő szervezetei második kiadás pdf
  • 10% kedvezmény minden további megvásárolt könyv árából

Ár: 1.500.000 HUF + Áfa

További információkért és a program részleteiért foglaljon időpontot ingyenes online konzultációnkra – a legördülő menüből válassza a “Fáklyavivő vezetői csomag” opciót!

AKIK MÁR A GYAKORLATBAN IS HASZNÁLJÁK

Az elmúlt években ügyfeleinkkel együtt megtapasztaltuk, hogy a Frederic Laloux-féle szervezetfejlesztési megközelítés az emberibb, sikeresebb és elégedettebb szervezetté válásban kiemelkedően hatékony eszköz.

Csapatunk, az Aquilone Training Kft. 2016 óta azt tekinti küldetésének, hogy a könyvet eljuttassa minél több emberhez, szervezethez és szakmai támogatást nyújtson a gyakorlati megvalósítás során is.

CSATLAKOZZON, TALÁLKOZZUNK!

Csatlakozzon Facebook csoportunkhoz és találkozzon velünk és mindazokkal, akiket érdekel, illetve a gyakorlatban is alkalmazzák A jövő szervezetei irányelveit!