GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

VÁSÁRLÁS

Hogyan fizethetem ki a megrendelt példány(oka)t?

Oldalunkon nyomtatott könyv rendelése esetén előre utalás, paypal online fizetés, személyes átvétel esetén pedig a helyszínen történő készpénzes vásárlásra van lehetőség. Kérjük, rendeléskor válassza ki az Önnek legmegfelelőbb opciót. Elektronikus példány vásárlására paypalon keresztül van lehetőség.

Rendelkezem kuponkóddal, hogyan érvényesíthetem?

Kuponkódját a kosár illetve pénztár oldalon érvényesítheti. Vásárlás esetén a kuponkód megadásakor a rendszer automatikusan jóváírja a kedvezményét.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a rendelésről, így is érvényes a rendelés?

Kérjük, ellenőrizze levelezőrendszere összes mappáját, mivel előfordulhat, hogy személyes beállításai miatt a visszaigazoló e-mailünk spambe kerül. Amennyiben itt sem találja, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@aquilone.hu címen.

El lehet állni a vásárlástól?

Elektronikus könyv esetében a megrendelést követően nincs mód az elállásra, nyomtatott könyv esetében a hatályos jogszabályok értelmében 14 nap áll rendelkezésre az elálláshoz az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint.

Előre utalás esetén mit írjak a megjegyzés rovatba?

Kérjük, hogy a megrendelést követő előre utaláskor minden esetben tüntesse fel nevét és e-mail címét a megjegyzés rovatban.

Mikor kapom meg a számlát?

A vásárlásról szóló számlát a rendelt tételek árának beérkezését követő 3 munkanapon belül, e-mailben küldjük meg Önnek.

Külföldről történő rendelés

Amennyiben Ön külföldről kívánja megrendelni A jövő szervezetei második magyar kiadását vegye fel velünk a kapcsolatot az info@aquilone.hu e-mail címen. 

SZÁLLÍTÁS

Hogyan kapom meg a megrendelt könyvet?

Elektronikus példány vásárlása esetén a könyvet a fizetést követően azonnal le tudja tölteni az oldalról. Nyomtatott könyv vásárlása esetén rendeléskor kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot: Foxpost csomagautomatába vagy házhozszállítással, illetve személyes átvétel. Foxpost esetén könyve az Ön által kiválasztott csomagautomatába vagy lakcímére érkezik. Személyes átvételre az Önfejlesztők Házában (1066 Budapest, Zichy Jenő utca 32.) van lehetőség.

Mikor kapom meg a rendelésem?

Elektronikus példány vásárlása esetén rendelését a fizetést követően azonnal letöltheti oldalunkról. Nyomtatott könyv vásárlása esetén amennyiben példányát előre kívánja kifizetni, úgy a könyv árának beérkezését követő 5 munkanapon belül postázzuk azt, illetve rendelkezésre bocsátjuk a személyes átvételi ponton. Személyes átvétel és helyszínen történő fizetés esetén példánya szintén 5 munkanapon belül vehető át az átvételi ponton.

Előre utalással vásároltam csomag ajánlatot, mikor kapom meg?

Ha a csomagajánlatunk megvásárlásakor Ön a banki átutalást jelölte meg fizetésként, akkor az összeg beérkezése után fog kapni egy visszaigazoló e-mailt, amelyből egy kattintással letöltheti a PDF-et. A könyv nyomtatott példányát az utalás beérkezését követően 5 munkanapon belül postázzuk az Ön által kért módon és címre. Személyes átvételre az Önfejlesztők Házában (1066 Budapest, Zichy Jenő utca 32.) van lehetőség.

Sérült könyvet kaptam, mit tegyek?

Nyomdahibás könyv esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@aquilone.hu címen. A könyvek postára adásakor mindent megteszünk annak érdekében, hogy megóvjuk őket a sérülésektől, de a szállítás során bekövetkező sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben a könyv a szállítás során rongálódott meg, kérjük panaszával a Foxpostot keresse fel.

AKIK MÁR A GYAKORLATBAN IS HASZNÁLJÁK

Az elmúlt években ügyfeleinkkel együtt megtapasztaltuk, hogy a Frederic Laloux-féle szervezetfejlesztési megközelítés az emberibb, sikeresebb és elégedettebb szervezetté válásban kiemelkedően hatékony eszköz.

Csapatunk, az Aquilone Training Kft. 2016 óta azt tekinti küldetésének, hogy a könyvet eljuttassa minél több emberhez, szervezethez és szakmai támogatást nyújtson a gyakorlati megvalósítás során is.