TEAM BOOSTER

Egy szervezet hosszútávú sikerének titka a csapatokon belüli együttműködés, ezért érdemes ezen dolgozni a hatékonyság érdekében. Team Booster programunk egy fél napos workshop, ahol a résztvevők lehetőséget és konkrét, jól bevált nemzetközi eszközöket kapnak ahhoz, hogy fejlesszék együttműködésüket. Ennek eredménye pedig egy igazságosan, őszintén és transzparensen együttműködő, hatékony csapat.

Kinek ajánljuk: Csapatoknak

Létszám: max. 15 fő

A csomag tartalma:

  • 1 x fél nap workshop előzetes felméréssel és utánkövetéssel
  • 3db A jövő szervezetei illusztrált nyomtatott kiadás
  • A jövő szervezetei második kiadás pdf
  • 10% kedvezmény minden további megvásárolt könyv árából

Ár: 350.000 HUF + Áfa

További információkért és a program részleteiért foglaljon időpontot ingyenes online konzultációnkra – a legördülő menüből válassza a “Team Booster csomag” opciót!

AKIK MÁR A GYAKORLATBAN IS HASZNÁLJÁK

Az elmúlt években ügyfeleinkkel együtt megtapasztaltuk, hogy a Frederic Laloux-féle szervezetfejlesztési megközelítés az emberibb, sikeresebb és elégedettebb szervezetté válásban kiemelkedően hatékony eszköz. Csapatunk, az Aquilone Training Kft. 2016 óta azt tekinti küldetésének, hogy a könyvet eljuttassa minél több emberhez, szervezethez és szakmai támogatást nyújtson a gyakorlati megvalósítás során is.

CSATLAKOZZON, TALÁLKOZZUNK!

Csatlakozzon Facebook csoportunkhoz és találkozzon velünk és mindazokkal, akiket érdekel, illetve a gyakorlatban is alkalmazzák A jövő szervezetei irányelveit!