1+1 AKCIÓ! NYOMTATOTT KÖNYV + PDF

Akció!
(1 vásárlói értékelés)

7.655 Ft

“A jövő szervezetei” több éve sikeresen működő vállalatok példáján keresztül mutatja be azokat a gyakorlatokat és működéseket, amelyek az egyéni, csoportos és vállalati fejlődést állítják a középpontba. Ezekben a szervezetekben az energiát nem vonja el a vállalati politika, a félelem és a bizalmatlanság.

Laloux megmutatja nekünk, hogyan építhetünk olyan szervezeteket, melyekben a sikert és a fejlődést a bizalmon alapuló együttműködés teremti meg.

„A szervezetek, amelyekről e könyvben írok, hisznek a bizalomban – abban, hogy a munkavállalóik megbízhatóak és helyesen akarnak cselekedni. Ennek szellemében úgy döntöttem, hogy a kiadvány védelmére nem alkalmazom a digitális jogkezelés eszközeit, amelyek sokszor bosszantóak, ha a könyvet nem azon az eszközön szeretné olvasni, amelyen megvásárolta. Bízom abban, hogy a kapott fájlt személyes példányaként kezeli, és a könyv iránt érdeklődőket a reinventingorganizations.hu oldalra irányítja. Itt megvásárolhatják a könyvet, így nem szükséges a saját példányát átküldenie. Kérem, ne küldje tovább.”

Frederic Laloux

FIGYELEM! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy online maximum 2 példány rendelésére van lehetőség. Amennyiben ennél több példányt szeretne megvásárolni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a teal@aquilone.hu címen. Megértésüket köszönjük!

A könyv képe illusztráció.

További információk

Tömeg 0,7 kg
Méretek 23 × 15 × 2,5 cm
Könyv formátum

Klasszikus nyomtatott könyv, PDF (elektronikus, letölthető)

Fizetési módok

Bankkártyás (PayPalon keresztüli bankkártyás fizetés), Közvetlen banki átutalás, PayPal (saját fiókon keresztül online), Utánvétes fizetés készpénzben (csak személyes átvételnél lehetséges)

Szállítási módok

Foxpost csomagautomatában átvétel, Foxpost házhozszállítás, Letölthető PDF (kifizetés után az oldalról és a visszaigazoló e-mailből), Személyes átvétel (Önfejlesztők háza)

MIRŐL SZÓL A KÖNYV?

evolúciós szemléletű történelmi áttekintés

A történelem során folyamatosan fejlődő emberi tudatossághoz egyre hatékonyabb és összetetteb szervezeti modellek párosultak. Ez a fejlődés folyamatosan és exponenciálisan halad, ma is épp egy fordulópontot élünk meg.

gyakorlati kézikönyv a Jövő szervezeteihez

Cégek, iskolák és kórházak részletes példáin keresztül ismerhetjük meg, hogyan működik egy tudatos, emberi szervezet. Betekintést nyerünk, hogyan struktúrálódnak és üzemelnek napi szinten ezek a szervezetek.

előfeltételek a sikeres működéshez

Mi szükséges ahhoz, hogy ebben az új modellben épüljön fel egy új szervezet? Lehetséges egy meglévőt átalakítani? Ha igen, hogyan? Milyen eredményekre és milyen időtávon lehet számítani?

AKIK MÁR A GYAKORLATBAN IS HASZNÁLJÁK

Az elmúlt években ügyfeleinkkel együtt megtapasztaltuk, hogy a Frederic Laloux-féle szervezetfejlesztési megközelítés az emberibb, sikeresebb és elégedettebb szervezetté válásban kiemelkedően hatékony eszköz.

Csapatunk, az Aquilone Training Kft. 2016 óta azt tekinti küldetésének, hogy a könyvet eljuttassa minél több emberhez, szervezethez és szakmai támogatást nyújtson a gyakorlati megvalósítás során is.

AKIK MÁR OLVASTÁK

1904-ben vagyunk. Kapálgatunk a kertünkben, elhúz felettünk egy repülő. Még sosem láttunk ilyet. Új, furcsa, idegen. Lehet azok közé tartozunk, akik egyből a fejünkbe vesszük, hogy fel akarunk ülni egyre. Vagy azok közé, akik legközelebb a városban járva körbekérdezünk, ki mit hallott az égi masináról. Vagy azok közé, akik a helyi újság cikkjét elolvasva szeretnénk többet megtudni. De így, visszagondolva, az hogy kapálgatunk tovább, mintha mi sem történt volna, elég nagy csacskaságnak tűnik, nem?

Preiszinger András
senior tréner

Frederic Laloux könyve magával ragadott. Az ember és a szervezet kapcsolatának olyan jövőjét tárja elénk, ami befészkeli magát az ember fejébe. Remélem, hogy a nem olyan távoli jövőben egyre többen vállalják majd a teal szerveződés örömeit és kihívásait.

Csák Anna
kultúrális antropológus, OD szakértő

Mindig is éreztem, hogy lehet más a munka. Lehet olyan munkahelyeket csinálni, ahol olyan feladatokon dolgozunk, ami számít, olyan emberi környezetben, ahol nem kell maszkot magunkra raknunk: igaziak lehetünk és ahol mi magunk határozzuk meg hogyan szervezzük a munkát. Ez a könyv pont erről szól. Alapmű.

Pfenninberger Ádám
CEO, JóSzaki.hu

A Reinventing Organizations olvasása közben olyan érzésem volt, mintha önmenedzselő cégek vezetőivel beszélgethettem volna a mi szervezetünkről. A könyv nagyon jól struktúráltan, részéletekbe menően elemez cégeket, melyek sikeresen adaptálták az önmenedzselő paradigmát.

Bárdos Kristóf
CEO, Digital Natives

A 25 éves pályafutásom során mindig az izgatott a legjobban, hogy emberek és csoportok mitől válnak önjáróvá. Mi az a szikra, ami beindítja a belső lángot, amivel a világot meg lehet mozgatni? A könyv rengeteg elméleti és praktikus választ ad erre a kérdésre. Emellett egy olyan keretrendszert is kaptam, melyben szinte bármilyen felmerülő emberi vagy céges problémát el tudok helyezni és meg tudom érteni a mélyen szántó okokat. Ezeket megértve sokkal könnyebb a megoldás megtalálása.

Molnár Károly
Project Director, Black Swan Hungary

Frederic Laloux olyan életteli szervezetek működésébe ad betekintést, ahol öröm a munka és nem kell otthonhagyni a szívünket, amikor dolgozni indulunk. Ki ne vágyna erre? A könyv forradalmian új megközelítést, inspirációt, és motivációt ad ahhoz, hogy olyan jövőt teremtsünk a szervezetek működésében, aminek mindannyian szeretnénk a részesei lenni. Hogy hogyan? Erről szól ez a könyv! Többszöri olvasásra!

Székely Ágnes
szervezetfejlesztési tanácsadó, InsightOut

Először talán sebezhetőnek érezzük magunkat, amikor többet adunk magunkból a környezet és a kollégák előtt, de ha már megszoktuk, olyan érzés fog el, mintha az élet fekete-fehérből hirtelen színessé változott volna: gazdag, vibráló és jelentéssel teli lesz. Ennek üzleti szempontból is van értelme: azokon a munkahelyeken, ahol úgy érezzük, valóban megmutathatjuk magunkat, hihetetlen energiák és kreativitás szabadul fel.

Frederic Laloux
A Reinventing organisations szerzője

“A jövő szervezetei”  több éve sikeresen működő vállalatok példáján keresztül mutatja be azokat a  gyakorlatokat és működéseket, amelyek az egyéni, csoportos és vállalati fejlődést állítják a középpontba. Ezekben a szervezetekben az energiát nem vonja el a vállalati politika, a félelem és a bizalmatlanság. Laloux megmutatja nekünk, hogyan építhetünk olyan szervezeteket, melyekben a sikert és a fejlődést a bizalmon alapuló együttműködés teremti meg.

Toldi Zsuzsanna
ügyvezető, Aquilone / a Jövő szervezetei című könyv kiadója

A SZERZŐ ÜDVÖZLETE

VÁSÁRLÓINK MONDTÁK

1 review for 1+1 AKCIÓ! NYOMTATOTT KÖNYV + PDF

  1. Toldi Zsuzsa

    Nagyszerű könyv. Szívből kívánom, hogy a jövőnkben a teal általánosan elterjedt gyakorlat legyen!

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.