A JÖVŐ SZERVEZETEI KÖNYVCSOMAG

Akció!

12.250 Ft

“A jövő szervezetei” több éve sikeresen működő vállalatok példáján keresztül mutatja be azokat a gyakorlatokat és működéseket, amelyek az egyéni, csoportos és vállalati fejlődést állítják a középpontba. Ezekben a szervezetekben az energiát nem vonja el a vállalati politika, a félelem és a bizalmatlanság.

Laloux megmutatja nekünk, hogyan építhetünk olyan szervezeteket, melyekben a sikert és a fejlődést a bizalmon alapuló együttműködés teremti meg.

FIGYELEM! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy online maximum 2 példány rendelésére van lehetőség. Amennyiben ennél több példányt szeretne megvásárolni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a teal@aquilone.hu címen. Megértésüket köszönjük!

A könyvek képe illusztráció.

További információk

Tömeg 1.3 kg
Méretek 23 × 25.5 × 3.5 cm
Könyv formátum

Klasszikus nyomtatott könyv

Fizetési módok

Bankkártyás (PayPalon keresztüli bankkártyás fizetés), Közvetlen banki átutalás, PayPal (saját fiókon keresztül online), Utánvétes fizetés készpénzben (csak személyes átvételnél lehetséges)

Szállítási módok

Foxpost csomagautomatában átvétel, Foxpost házhozszállítás, Személyes átvétel (Önfejlesztők háza)

A LEGJOBB AJÁNLATUNK!

1+1 PDF AKCIÓ!

Vásárolja meg a nyomtatott könyvet, és az elektronikus verzió árából 50% kedvezményt adunk!

(1 vásárlói értékelés)

7.655 Ft

AKIK MÁR A GYAKORLATBAN IS HASZNÁLJÁK

Az elmúlt években ügyfeleinkkel együtt megtapasztaltuk, hogy a Frederic Laloux-féle szervezetfejlesztési megközelítés az emberibb, sikeresebb és elégedettebb szervezetté válásban kiemelkedően hatékony eszköz. Csapatunk, az Aquilone Training Kft. 2016 óta azt tekinti küldetésének, hogy a könyvet eljuttassa minél több emberhez, szervezethez és szakmai támogatást nyújtson a gyakorlati megvalósítás során is.

A SZERZŐ ÜDVÖZLETE

VÁSÁRLÓINK MONDTÁK

Vélemények

„A JÖVŐ SZERVEZETEI KÖNYVCSOMAG” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.