A JÖVŐ SZERVEZETEI (PDF KÖNYV)

(1 vásárlói értékelés)

3.810 Ft

“A jövő szervezetei” több éve sikeresen működő vállalatok példáján keresztül mutatja be azokat a gyakorlatokat és működéseket, amelyek az egyéni, csoportos és vállalati fejlődést állítják a középpontba. Ezekben a szervezetekben az energiát nem vonja el a vállalati politika, a félelem és a bizalmatlanság.

Laloux megmutatja nekünk, hogyan építhetünk olyan szervezeteket, melyekben a sikert és a fejlődést a bizalmon alapuló együttműködés teremti meg.

„A szervezetek, amelyekről e könyvben írok, hisznek a bizalomban – abban, hogy a munkavállalóik megbízhatóak és helyesen akarnak cselekedni. Ennek szellemében úgy döntöttem, hogy a kiadvány védelmére nem alkalmazom a digitális jogkezelés eszközeit, amelyek sokszor bosszantóak, ha a könyvet nem azon az eszközön szeretné olvasni, amelyen megvásárolta. Bízom abban, hogy a kapott fájlt személyes példányaként kezeli, és a könyv iránt érdeklődőket a reinventingorganizations.hu oldalra irányítja. Itt megvásárolhatják a könyvet, így nem szükséges a saját példányát átküldenie. Kérem, ne küldje tovább.”

Frederic Laloux

További információk

Könyv formátum

PDF (elektronikus, letölthető)

Fizetési módok

Bankkártyás (PayPalon keresztüli bankkártyás fizetés), PayPal (saját fiókon keresztül online)

Szállítási módok

Letölthető PDF (kifizetés után az oldalról és a visszaigazoló e-mailből)

A LEGJOBB AJÁNLATUNK!

1+1 PDF AKCIÓ!

Vásárolja meg a nyomtatott könyvet, és az elektronikus verzió árából 50% kedvezményt adunk!

(1 vásárlói értékelés)

7.655 Ft

AKIK MÁR A GYAKORLATBAN IS HASZNÁLJÁK

Az elmúlt években ügyfeleinkkel együtt megtapasztaltuk, hogy a Frederic Laloux-féle szervezetfejlesztési megközelítés az emberibb, sikeresebb és elégedettebb szervezetté válásban kiemelkedően hatékony eszköz.

Csapatunk, az Aquilone Training Kft. 2016 óta azt tekinti küldetésének, hogy a könyvet eljuttassa minél több emberhez, szervezethez és szakmai támogatást nyújtson a gyakorlati megvalósítás során is.

A SZERZŐ ÜDVÖZLETE

VÁSÁRLÓINK MONDTÁK

1 review for A JÖVŐ SZERVEZETEI (PDF KÖNYV)

  1. Farkas Ildi

    Örömmel tölt el ez a könyv. Végre! Mindent megteszek, hogy ilyen nyitott érzelemmel és értelemmel dolgozhassak a jövőben.

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.